2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

'Örnek Mahalle' projesi hayata geçiyor

Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, ’örnek cadde’ projesi çerçevesinde Cemal Güsel Caddesi’nde çalışma başlattıklarını söyledi.

Yüksel, çalışma alanında yaptığı açıklamada, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından Cemal Güsel Caddesi’ni düzenleme çalışmaları amacıyla 75 milyar lira ödenek gönderildiğini belirtti. Bir süredir Giresun’da ’örnek cadde’ projesi hazırladıkları ifade eden Yüksel, gelen ödenek ve esnaf talepleri üzerine projeyi Cemal Gürsel Caddesi’nde uygulamaya karar verdiklerini vurguladı.

’Örnek cadde’ projesi çerçevesinde Cemal Güsel Caddesi’nde çalışma başlattıklarını dile getiren Yülsel, "Çalışmalar çerçevesinde, kaldırımlar ile yolu yeniden düzenleyeceğiz. Elektrik ve doğalgaz bağlantısını yeraltına alacağız.

Cadde üzerinde bulunan binaların belirlenecek renklere boyanmalarım sağlayacağız. Cadde üzerinde tabela çirkinliklerini önleyeceğiz. Giresun Belediyesi olarak, AB’ye girmeye hazırlandığımız bugünlerde, Giresun ve bulunduğumuz bölge için örnek bir cadde oluşturacağız" dedi.

Yüksel, çalışmaların ay sonda bitirerek 2005’in ilk günlerinden itibaren de caddeyi Giresunlular’ın hizmetine açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

giresun
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 16:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?