19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Osman Çırak Giresunspor'a aday

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da eski başkanlardan Osman Çırak, 9 Haziran tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına aday olduğunu söyledi.


Giresunspor'da 3 yıl kulüp başkanlığı yaptığını belirten Osman Çırak, 9 Haziran tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına aday olmaya karar verdiğini ve listesini hazırladığını belirterek, genel kurulda kendisinin kulüp başkanı olması durumunda Giresunspor'u iyi yerlere taşıma hedefinde olacaklarını dile getirdi. Kendisinin hayalci olmadığını ifade eden Çırak, "Giresunspor kulüp başkanlığına başarı için aday oldum.

Hayalci değilim. Başarı için buradayım. Eğer başkan seçilirsem de Giresunspor başarılara imza atacaktır" diye konuştu. Transfer görüşmeleri kapsamında Brezilyalı iki futbolcuyla büyük ölçüde anlaştıklarını ve kulüp başkanı seçilmesi durumunda bu futbolcularla sözleşme imzalayacaklarını belirten Çırak, teknik direktörün ise genel kuruldan sonra belirlemeyi planladığını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 20:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?