3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Peker'den basına tepki!

Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Şu ana kadar kendisi hakkında medyada bazı haberlerin yayınlandığını, bu haberlere bugüne kadar cevap verme gereği duymadığını belirten Başkan Peker, hakkında yayınlanan haberlerin karalama amacını taşıdığını söyledi.

Peker, "Kamuoyunda daha önce hakkımda çıkan karalayıcı haberlere cevap verme gereği hiç duymadım. Bunun sebebi seviyemi koruyabilmektir. Bu haberlere cevap vererek kendilerine gazeteci diyen ve bu ülkedeki gerçek gazetecilerin de varlıklarından rahatsız oldukları insanların seviyesine inmek istemedim. Ama artık bu camianın bu seviyesizliklere malzeme olmasını istemem ve ettirmem de" diye konuştu.

"Bundan sonra bizim hakkımızda yapılacak bu tür seviyesizliklerin her türlü takipçisi olacağız" diyen Peker, "Bu haberleri yapanlar ne hikmetse aynı gazete ve aynı insanlar. Aslında sıkıntılarının ne olduğunu bize bildirseler belki sıkıntılarını çözeriz" ifadelerini kullandı.

Menajerlik şirketinde bulunan hisselerini de devrettiğini, Giresunspor'da görev yaptığı sürece şirketindeki işlerinden uzak duracağını vurgulayan Peker, "Yine aynı insanlar Çaykur Rizespor maçı öncesi benim bu takımda oyuncum olup olmadığımı araştırıyorlarmış. Böyle bir şeye neden gerek duyduklarını az çok tahmin edebiliyorum. İnsanlar kendileri nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş. Bizim ne namussuzlukla, ne şerefsizlikle, ne de insanların emeklerini çalmakla işimiz olmaz. Giresunspor camiasını bu tür seviyesizliklerle muhatap etmemek için şirket hisselerimi de devrediyorum. Görev yaptığım başkanlık sürem bitene kadar da şirket işlerimden uzak duracağım. Bizim hakkımızda olumsuz bir şey yaptığımda yazılacak, çizilecek her şeye razıyız. Ama hiç kimsenin kendine bakarak yaptığı hesapların da malzemesi olmayacağız" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 18:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
furkan IP: 81.215.107.xxx Tarih : 18.12.2008 01:12:50

sayın peker giresunspora vermiş olduğunuz değerden dolayı teşekkürler bizler için giresunun vede giresunsporumuzun üst seviyelerde yer almasıdır teşekkürler sayın peker