29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Peker'den kombine çağrısı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un kulüp başkanı Olgun Aydın Peker "Giresunspor, Giresun kentinin en önemli markasıdır. Bu markaya sahip çıkılmalıdır" dedi.

Peker, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve müteahhitlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Giresunspor'un, Giresun için büyük öneminin olduğuna dikkat çekti.

Giresunspor'un, Giresun'un her yönden gelişimine önemli katkılarının bulunduğunu vurgulayan Peker," Giresunspor'un kente çok büyük katkısı olmaktadır ve olmaya da devam edecektir. Hele de bizim gibi sıkışıklıklar yaşayan bir şehir için Giresunspor'un önemi bir nebze daha artmaktadır" diye konuştu.

Giresunspor'un bu yıl lige, Türkcell Süper Lig'e çıkma hedefiyle başladığını ve bu hedefe de mutlaka ulaşacaklarını savunan Peker, Giresun halkından destek beklediklerini vurguladı. Peker, kombine bilet satışlarının devam ettiğini ve tüm kombinelerin satılması durumunda da maddi olarak tüm sorunların aşılacağını ifade ederek, şöyle konuştu: "Çok iyi bir yola girdik. Borcumuzu harcımızı temizledik. Şuan her şey iyi gidiyor. Sadece futbolculara peşinatların ödenmesi sorunumuz var. Bu sorunu da halledersek başka kimseden bir şey istemiyoruz. Çok da bir şey istemiyoruz. Kombine biletlerimiz var. Kombine biletlerimizden alabildiğiniz kadar alınmasını istiyoruz. Tüm kombineyi satarsak bir sıkıntımız kalmaz. Bu takım bu şehrin en önemli markasıdır. Bu markaya sahip çıkılmalıdır"

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da, yaptığı konuşmada, Giresunspor'a sahip çıkılmasını istedi. Giresun'da Sivil Toplum Kuruluşları'ndan (STK) destek beklediklerini dile getiren Aksu, "Giresunspor'un kombine bilet satışları var. Herkesin yardımlarını bekliyoruz. Hepimiz Giresun'da kazanıyoruz. Dolayısıyla da Giresunspor'a sahip çıkmamız gerek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 14:21:00
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 01:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?