3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Piraziz'de sünnet şöleni

Hekim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim tarafından bu yıl 15.si düzenlen şölenle 150 çocuk sünnet ettirildi.

Giresun Piraziz ilçesi Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde yapılan sünnet şölenine, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Piraziz Kaymakamı İbrahim Sevimli, Hekim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, ilçe halkı ve sünnet olacak çocukların yakınları katıldı.

Şölende konuşan Hekim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, her yıl gerçekleştirilen şölenin geleneksel hale dönüştürüldüğünü söyledi. Hekim, bu yıldan itibaren yapılacak şölenlerin, Nisan ayında hayatını kaybeden oğlu Ömer Hekim'in ismiyle gerçekleştirileceğini ifade etti.

Geçmişte Giresun'a hizmet etmeye çalıştığını, ömrü yettiğince de bu hizmetlere devam edeceğini vurgulayan Hekim, “Yıllar önce buralardan göç ettik, gittik. Ama ben memleketinin toprağından kopmayan, her ne olursa olsun geldiği yeri asla unutmayan birisiyim. Bunu da her fırsatta kanıtlamaya çalışıyorum. Allah bize verdi, biz de şimdi gücümüz yettiğince memleketimize, insanlarımıza yar ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her ne olursa olsun ömrümüz yettiğince de bu böyle devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Hekim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim'e Giresun'a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verdi. Hekim ve Vali Taşkesen daha sonra sünnet olacak olan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şölen kapsamında 150 çocuk sünnet ettirildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 14:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?