4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

Play-off'a adım adım

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'da mücadele eden Giresunspor'da, Tokatspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Giresunspor Teknik Direktör Cengiz Demir, kendi saha ve seyircileri önünde oynadıkları karşılaşmada Tokatspor'u 1-0 mağlup ettiklerini sçyledi. Play-off mücadelesine devam edebilmeleri açısından Tokatspor galibiyetinin önemli olduğunu ifade eden Demir, "Maçın genelinde kalabalık ve katı bir savunma anlayışı tercih eden rakibimiz karşısında maçın ilk yarısında biraz zorlandık. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibimizi kendi sahasına hapsederek, risk alarak oyunu kanatlara kaydırdık. Karşılaşmada bir oyuncumuzun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmamıza rağmen oyun disiplininden kopmadık ve kazanmak için son dakikaya kadar mücadele gösterdik. Karşılaşmasının uzatma dakikalarında attığımız golle sahadan galip ayrılarak, Play-off şansımızı son haftaya taşımış olduk" dedi. 

Demir, ligin son karşılaşmasını gelecek hafta sonu deplasmanda Yeni Kırşehirspor ile karşılaşacaklarını vurgulayarak, Yeni Kırşehirspor'u yenerek Play-off'a yükselmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2006 Cuma 16:14:18
Güncelleme :9 Aralık 2006 Cumartesi 12:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?