1
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Polis eşliğinde tedavi

Espiye ilçesine bağlı Çepniköy'de yaklaşık 20 gün önce H.B. (70), yeğeni Erol B (43) ve yeğeninin oğlu Sefa B (17) arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine amca H.B, tabancayla Erol B. ve Sefa B'yi vurmuştu. Olayda, Erol B. olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Ayağından yaralanan Sefa B de Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayın ardından firar eden H.B'nin yakalanması için başlatılan çalışma sonuç vermedi. Firari amca H.B, 10 gün sonra tekrar ortaya çıkarak ilçeye bağlı Yeşilyurt köyüne gelip bu kez kardeşinin oğlu Mustafa Bekçi ve Sedat Bekçi'yi silahla yaraladı.

VALİ ZİYARET ETTİ
Bacağından yaralanarak Giresun Devlet Hastanesinde tedavi gören Mustafa Bekçi’yi Vali Dursun Ali Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acarağa, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak bayramda ziyaret etti. Yaşananları Mustafa Bekçi’nin ağzından dinleyen Vali Şahin olayın çok üzücü olduğunu belirterek "Çok geçmiş olsun. Firarda olan amca inşallah kısa zamanda yakalanacaktır, bundan şüpheniz olmasın. Sen burada rahat ol, biz gereken her şeyi yapıyoruz ve yapacağız. Tekrar çok geçmiş olsun" dedi.

Can güvenliği olmadığı için koruma istediğini belirten Mustafa Bekçi de şunları söyledi: "Şu an durumum iyi. Kısa zamanda amcamın yakalanmasını istiyorum. Jandarma ve emniyet güçlerine teşekkür ediyorum, bana koruma verdiler ve olayın her zaman peşinde oldular."

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2012 Pazartesi 12:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?