7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Polis öğrencileri sevindirdi

POLİS İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİ MAVİ ÖNLÜK VE KARA LASTİKTEN KURTARDI

Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği eğitime destek faaliyetlerini sürdürüyor.

Giresun Üniversitesi öğrencilerine ev, ikinci el eşya bulunması konusunda çeşitli çalışmalar yapan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği köy okullarını da unutmadı. Espiye ilçesinin en yüksek köylerinden biri olan Ericek’de mavi önlük, kara lastikle okula giden öğrencileri hatırlayan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği oldu.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ilçeden yaklaşık 45 kilometre mesafede bulunan Ericek İlköğretim okulu öğrencilerine kırtasiye başta olmak üzere, ayakkabı, mont, kazak, pantolon, etek, gömlek, çorap, eldiven, okul kıyafetinden oluşan bin 873 parça kırtasiye ve giysi yardımında bulundu.

Kırtasiye ve kıyafetleri teslim etmek için Ericek İlköğretim Okulu’na giden Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Şentürk Külekçi ve polis memurlarından oluşan bir grup öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Okul bahçesinde öğrencilerle bir süre çeşitli oyunlar oynayan polisler daha sonra öğrencilere beraberinde getirdikleri kırtasiye ve kıyafetleri teslim ettiler.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Şentürk Külekçi, bugüne kadar bir çok eğitime destek faaliyetleri yaptıklarını ancak en büyük mutluluğu şimdi duyduğunu ifade etti. Bu tür çalışmaları sürdüreceklerini belirten Küllekçi, “Bu yardımları yapmamızda Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Bulancak, Piraziz, Tirebolu, Espiye dolmuş duraklarının kooperatifleri ve esnaflarımızın önemli katkıları olmuştur. Biz sadece bu işin öncülüğünü yaparak vesile olduk.Buradaki okulumuz öğrencilerine 1873 adet kırtasiye ve giysi yardımında bulunduk” dedi.

POLİS İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİ MAVİ ÖNLÜK VE KARA LASTİKTEN KURTARDI
POLİS İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİ MAVİ ÖNLÜK VE KARA LASTİKTEN KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2010 Perşembe 12:08:02
Güncelleme :23 Aralık 2010 Perşembe 15:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?