7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Polise hain saldırı!

GİRESUN'DA POLİS OTOSUNA SİLAHLI SALDIRI: 2 POLİS YARALI

Giresun'da bir polis otosuna düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, yaralı polislerin kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Giresun-Trabzon karayolu Aksu mevkiinde Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik'e ait polis otosu kimliği belirsiz kişilerce makineli tüfeklerle tarandı. Olayın bir terör saldırısı olduğu üzerinde durulurken, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yamaçtaki fındıklıktan yaya olarak kaçtıkları belirlendi.

Olayda Mustafa Poyraz ve Cengiz Karadağ isimli Giresun Bölge Trafik Amirliği'nde görevli 2 trafik polisi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, polis memurları yakında bulunan Özel Ada Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurlarının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

GİRESUN'DA POLİS OTOSUNA SİLAHLI SALDIRI: 2 POLİS YARALI
GİRESUN'DA POLİS OTOSUNA SİLAHLI SALDIRI: 2 POLİS YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2010 Salı 00:42:00
Güncelleme :25 Mayıs 2010 Salı 09:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 88.247.251.xxx Tarih : 26.05.2010 14:10:27

Giresun mert çağdaş insanların kahramanların yiğitlerin harman olduğu topraklardır. Bu topraklar Topal Osman Ağanın yiğitliklri ile doludur. Siz Giresunlular Topal Osman Ağanın torunları olarak size teröre yardım etmek terörü bu cennet topraklar da barındırmak yakışmaz. Giresunlular teröre karşı Topal Osman Ağanın torunları olduğunuzu gösteriniz. Nerede kaldı sizin topal Osman Ağanın yiğit mert torunluğunuz. Atalarımız Topal Osman Ağa bu toprakları sizlere bizlere yiğitce emenat etti, Giresunlu olarak bu hain teröre gereken dersi vererek Giresun topraklarında o hainleri barındırmayalım. Herkes vatanına sahip çıkmalıdır. Giresun un huzurunu tozanları yok ederim. Giresun hain teröre teslim olmamalıdır. Atalarımızın Topal Osman ağanın kemiklerini sızlatmayınız. Giresunlular gösterin kendinizi.