7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Polisler emeklilerle buluşuyor

POLİSLER EMEKLİLERLE BULUŞUYOR

Giresun’da Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri, toplum içinde vatandaşlarla daha yakın diyaloglar içine girerek halkı bilinçlendirme ve sorunlarına ortak olma yolunda çalışmalarının yanı sıra emeklilerle de bir araya gelmeye başladı.

Kapı kapı gezerek suç ve suçlulara karşı bilgiler veren Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri yaptığı projelerle kendilerinden çok sık bahsettiriyor. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği son olarak her mahallede belirlenen çeşitli kurumlardan emekli vatandaşlarla gruplar halinde bir araya gelmeye başladı. 15 kişilik gruplar halinde Giresun Polisevi lokalinde emeklilerle toplanan Toplum Destekli Polisler, emeklilerden, mahallerinde adeta fahri polislik yapmaları gerektiğini kaydettiler.

Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, konuşan Toplum Destekli Polis memurları “Her mahalleye, her sokağa bir polis görevlendirilmesi mümkün değildir. Bu yüzden herkes fahri bir polis olmalıdır. Bu çerçevede emekli vatandaşlarımızdan beklentimiz büyüktür. Her mahalleden belirlediğimiz 60’a yakın emeklimiz bulunmaktadır. Önemli olan suç işlenmeden önleyebilmektir” dediler.

POLİSLER EMEKLİLERLE BULUŞUYOR
POLİSLER EMEKLİLERLE BULUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 16:58:01
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 16:59:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?