3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Protokol iftar çadırında bayramlaştı

Giresun'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni hava muhalefeti nedeniyle liman sahasındaki iftar çadırında yapıldı.

Bayramlaşma törenine Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Giresun Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder, AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temur ve Hacı Hasan Sönmez, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Taşkesen, törenin ardından beraberindekilerle birlikte Giresun Jandarma Garnizon Komutanlığı, Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi, Giresun Emniyet Müdürlüğü, Kale Devlet Hastanesi, yetiştirme yurdu ile çocuk yuvasına bayram ziyaretleri yaptı.

Bayramların, dargınlıkların, kırgınlıkların, sona erdiği sevgi ve saygının ön plana çıktığı hoşgörünün bütün iklimimize yayıldığı müstesna günler olduğunun altını çizen Vali Taşkesen, “Halkımızın bayramını kutluyor, daha nice bayramlara mutlu, umutlu ve sağlıklı olarak ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?