3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

PTT'den kaliteli hizmet için eğitim

PTT, verimin artırılması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için personelini eğitiyor. 

Eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Samsun PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi, teşkilat personelinin işyerlerinde verdiği hizmetin en iyi şekilde sunulabilmesi için mevcut iş kalemlerinin her birini daha da geliştirilebilmek, süratli ve çağdaş bur uygulama ile icra etmek amacıyla eğitim programlarının hazırlandığını söyledi. 

Ankara, İstanbul ve Trabzon'da verilen eğitim çalışmalarına Samsun'un da dahil edildiğini dile getiren Çizikçi, Ordu, Sinop, Samsun, Rize, Giresun, Trabzon, Yozgat, Sivas, Kırıkkale, Amasya illerinden gelen 10 personele 800 saat eğitim verileceğini kaydetti. Yapılan girişimler sonucu ilk defa Samsun'da eğitim verilmeye başlandığını, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen personellerin eğitime alındığı ifade eden Çizikçi, "Hizmet kalitesinin artırılması ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla eğitim çalışmaları çok önemli. 

PTT, son yıllarda köklü değişikler yaşadı ve modernizasyon çalışmaları kapsamında hizmet kalitesi yükseltti. Kalite yükselirken, personelden daha iyi verim alınabilmesi için eğitim çok önemli. Bu kapsamda ilk etapta muhasebe finansman yönetim sistemi kullanıcı sınıfı eğitime alınmıştır" dedi. 

Çizikçi, 2007 yılı içerisinde toplam 110 kişinin eğitimden geçirileceğini kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 15:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?