3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

'Puanla döndüğümüz için mutluyuz'

TFF 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, Sakaryaspor karşısında kendileri açısından çok önemli bir puan aldıklarını söyledi.

Kitapçı, yaptığı açıklamada, dün akşam deplasmanda karşılaştıkları Sakaryaspor'la golsüz berabere kaldıklarını hatırlattı. Sakaryaspor karşısında oyunun genelinde iyi mücadele ettiklerini ifade eden Kitapçı, "Ligde lider durumda bulunan ve güçlü bir kadroya sahip Sakaryaspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynadık. Sakaryaspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın avantajına sahipti. Ancak futbolcularımız Sakaryaspor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koydular. Sahada çok iyi mücadele ettiler. Özellikle de karşılaşmanın son 15 dakikasında üstün olan taraf bizdik. Maçın son bölümlerinde yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik sahadan galip ayrılabilirdik. Her şeye rağmen Sakaryaspor deplasmanından bir puanla döndüğümüz için mutluyuz" dedi.

Bu haftasonu Diyarbakırspor'la kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacaklarını belirten Kitapçı, "Sakaryaspor maçıyla kötü gidişeta 'dur' dedik. Sakaryaspor karşılaşmasıyla çıkışa geçeceğiz. Bu haftasonu kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Diyarbakırspor maçını kazanarak, ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 13:43:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?