3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Rektör Öztürk kaza geçirdi

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, Ordu'da trafik kazası geçirdi. Prof. Dr. Öztürk'ün kolunun kırıldığı belirtildi.


Edinilen bilgiye göre, bir toplantıya katılmak üzere sabah saatlerinde Samsun'a gitmek üzere yola çıkan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Metin Öztürk ile Önder Mucuroğlu'nun içinde bulunduğu 28 NK 801 plakalı otomobil, Fatsa'nın Bolaman beldesinde kaza yaptı. Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Öztürk ve Mucuroğlu, daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Rektör Öztürk'ün kolunun kırıldığı, Mucuroğlu'nun ise vücudunda hafif sıyrıklar bulunduğu bildirildi.


Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay, Rektör Metin Öztürk'ün hayati tehlikesinin bulunmadığını, kırık şüphesinin bulunduğunu ve onun tetkikinin yapıldığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 16:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERTUĞRUL IP: 78.168.51.xxx Tarih : 22.04.2008 01:36:31

geçmiş olsun....inşallah en kısa sürede görevinize dönersiniz.. size tüm giresun un ve bence TÜRKİYEnin ihtiyacı var sizin gibi insanlar çok nadir gelir...