7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Rektör Öztürk veda ediyor

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZTÜRK VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü’nden ayrılma kararı alan Prof. Dr. Osman Metin Öztürk, veda ziyaretlerine başladı.

İlk ziyaretini Giresun Cumhuriyet Savcısı Radi Akyol’a yapan Rektör Öztürk ikinci ziyaretini ise Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya gerçekleştirdi. Rektör Osman Metin Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aksu’ya gerçekleştirdiği veda ziyaretinde Giresun'da çalışmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti. Rektör Öztürk, "Görev sürem boyunca Giresun Üniversitesi'ne ve Giresun'a hizmet etmekten büyük mutluluk duydum. Giresun çok güzel bir kent ve bir üniversite kenti olmaya çok müsait. Buranın kıymeti iyi bilinmeli" dedi.

Rektör Öztürk'ün Giresun Üniversitesi'nden ayrılacak olmasından üzüntü duyduklarını belirten Başkan Aksu ise "Yaptığınız çalışmalarla üniversitemiz büyük yol aldı. Buradan ayrılmanız Giresun için büyük bir kayıp. Umarım sizin yerinize gelecek olan yeni rektör de sizin gibi çalışan biridir. Biz sizin her zaman yanınızda ve her zaman destekçiniz olacağız. Giresun sizin bir eviniz" şeklinde konuştu.

Başkanlık makamında gerçekleşen sohbetin ardından Belediye Başkanı Kerim Aksu Rektör Öztürk'e bir takım hediyeler takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 15:36:00
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 23:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?