7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Şebinkarahisar'da çatışma!

Giresun'un Şebinkarahisar İlçesi Konak Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir teröristin ölü ele  geçirildiği bildirildi. 

Giresun Valiliği tarafından Şebinkarahisar İlçesi Konak Köyü kırsalında bir teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonla ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada "28 Haziran 2010 günü saat 21.30 sıralarında istihbarı bir bilgiyi değerlendiren jandarma birlikleri Şebinkarahisar ilçesi Konak Köyü kırsalında bir grup teröristle karşılaşmıştır. Güvenlik güçlerinin 'dur' ihtarına ateşle karşılık veren terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 terörist silah, teçhizat, örgütsel doküman, A4 ve C4 patlayıcı madde ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLEN TERÖRİSTİN 26 NİSAN 2010 TARİHİNDE DERELİ-ŞEBİNKARAHİSAR KARAYOLU'NDA YOLA MAYIN DÖŞEMEK SURETİYLE 1 ASTSUBAYIN ŞEHİT OLMASI, 24 MAYIS 2010 TARİHİNDE KEŞAP TÜNEL GİRİŞİNDE DEVRİYE GÖREVİ YAPAN POLİS TRAFİK ARACININ SİLAHLA TARANMASI, YİNE 15 HAZİRAN 2010 TARİHİNDE BULANCAK-KOVANLIK JANDARMA KARAKOLU'NA TACİZ ATEŞİ AÇILMASI OLAYLARINI GERÇEKLEŞTİREN GRUBUN LİDERİ "PALE" KOD ADLI RESUL AKBULUT OLDUĞU BİLDİRİLDİ değerlendirilmektedir" bilgisine yer verildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 23:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?