19
Mayıs
2024
Pazar
GİRESUN

Şehir girişi kampanyası

Giresun Esnaf ve Sanaatkarları Odaları Birliği (GESOB) tarafından, Karadeniz Sahil yolu Giresun Şehir Geçişi şehir ana arterinin yeniden yapımı için "Giresun'a Yakışır Bir Şehir Girişi" kampanyası başlattı.

GESOB'dan yapılan yazılı açıklamada, Giresun şehir ana arterinin işlevini sağlıklı şekilde yerine getiremediğine dikkat çekildi. Giresun şehir ana arterinin mutlaka yeniden yapılması istenilen açıklamada, Giresun kamuoyunun konuya desteğinin sağlanması için "Giresun'a Yakışır Bir Şehir Girişi" kampanyası başlatıldığı kaydedildi.

Kampanya çerçevesinde, Giresun şehir ana arterinin bulunduğu bölgeye, şehir girişinin yeniden yapımını isteyen dövizlerin asıldığı vurgulanan açıklamada," Hiçbir karayolunda örneği görülmeyen bu derece olumsuz kavşağın Giresunluya ve Giresun'dan geçen vatandaşlarımıza daha fazla can ve mal kaybına sebep olmasını istemiyorsak tüm siyasi partilerin iktidarı ve muhalefeti ile sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile birlikte ortak bir bilinç oluşturmalıyız" denildi.

Açıklamada, Giresun şehir ana arterinin yeniden yapımı için büyük çaba sarf eden AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temur ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya da teşekkür edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 17:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?