3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

'Şehiriçi geçişi, katil yol oldu'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Kerim Aksu, Karadeniz Sahil Yolu Giresun Şehiriçi geçişi güzergahında yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

Aksu, yaptığı açıklamada, Giresun Şehiriçi Geçişi'nde sık sık trafik kazalarının meydana geldiğini hatırlattı. Son 2 gün içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Aksu, Giresun Şehiriçi geçişinde henüz gerekli üst ve altgeçitlerin yapılmadığını, trafik işaretlerinin ise yetersiz olduğunu, bu eksikliklerinin kazalarının meydana gelişlerinin en önemli nedenlerinin başında geldiğini savundu.

iresun Şehiriçi geçişinde yaşanan eksikliklerinin giderilmesi için yetkilerin biran önce çalışmalara başlamasını isteyen Aksu, "Son zamanlarda artan trafik kazaları nedeniyle Giresun Şehiriçi geçişi, adeta katil yol haline geldi. Yetkililerin bu duruma el koyarak, çözüm üretmeliler. Şehiriçi geçişinde yaşanan eksiklikler biran önce giderilmelidir. Yolda tel örgüler ile yayalar için üstgeçitler yapılmalıdır. Güzergahda gerekli trafik işaretleri tamamlanmalıdır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 17:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?