3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Şehit ailelerine ücretsiz sağlık hizmeti

Giresun Tabipler Odası Başkanı Dr. Cengiz Cindemir, oda yönetimi olarak şehit yakınlarına ücretsiz sağlık hizmeti verme yönünde karar aldıklarını söyledi.

Cindemir, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin bağımsızlığı, milletin bütünlüğü uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan mehmetçiklere yönelik yapılan hain saldırıları kınadıklarını belirtti. Terörle mücadelenin milli dava haline geldiğine işaret eden Cindemir, Giresun Tabipler Odası olarak bu milli davada alınacak kararlara destekçi olacaklarını söyledi.

Oda yönetimi olarak şehit yakınlarına ücretsiz sağlık hizmeti verme yönünde karar aldıklarını vurgulayan Cindemir, ”Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde şehit olmuş Giresunlu mehmetçiklerimizin aileleri ve yakınları için Giresun Tabipler Odası olarak her türlü yardımı yapmaya hazırız. Giresunlu şehitlerimizin ailelerinin isimlerinin tamamını tespit etmiş bulunmaktayız. Elimizden geldiği kadar bu kederli ailelerimize ulaşıp, acılarını paylaşmak için uğraşacağız. Oda olarak her türlü sağlık sorunlarında yanlarında olacağız” dedi.

Cindemir, Giresun’da 86 terör şehidinin bulunduğunu kaydederek, odaya bağlı doktorların şehit ailelerine ulaşacak her türlü sağlık hizmetini vereceklerini dile getirerek,” Doktorlarımız şehit ailelerinin evlerine giderek, burada şehit ailelerini sağlık muayenelesinden geçirecekler. Evde tedavi imkanı olanlara burada müdahale edilecek, imkan olmayanlar ise hastenelerde tedavilerinin yaptırılması sağlanacak. Bu uygulamamız belli aralıklarla sürekli olarak gerçekleştirilecek” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 14:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?