3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Şen, AKP'den Duroğlu aday adayı

Giresun’da AK Parti Duroğlu Belde Yönetim Kurulu üyesi Salih Şen, partisinden Duroğlu Belde Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Şen, düzenlediği basın toplantısında, Giresun merkeze bağlı Duroğlu Belde Belediye Başkanlığı'na aday olmak için partisindeki görevinden istifa ettiğini belirtti. Belediye başkan aday adaylığı için Giresun Merkez İlçe Teşkilatı'na gerekli başvurusunu yaptığını kaydeden Şen, kendisine güvendiğini ve partisinin kendisini başkan adayı göstereceğine inandığını dile getirdi.

Duroğlu Beldesi'ne hizmet etmek için geceli-gündüzlü çalışacağını vurgulayan Şen, "Kendime güveniyorum. Belediye başkanlığını layıkıyla yerine getirebilecek birisi olduğuma inanıyorum. İnşallah partim beni aday gösterir ve seçilirsem, Duroğlu beldesi ve halkına en iyi hizmetleri yerine getireceğim" dedi.

Beldenin Giresun'a 13 kilometre uzaklıkta bulunmasına rağmen, belediyenin yeterince hizmetleri yerine getirmediğini, bu nedenle beldenin geri kalmışlıkla karşı karşıya bulunduğunu öne süren Şen, "Belediye başkanı seçilmem durumunda, Duroğlu beldesinin geri kalmışlığını önleyeceğiz. Yapacağımız üstün çalışmalarla beldemiz hızla gelişecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 00:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?