3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

'Seri galibiyet istiyoruz'

Bank Asya 1. Lig'de 4 Ekim Cumartesi günü sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Giresunspor'un teknik direktörü Cengiz Demir, rakiplerini yenerek ligde seri galibiyetlere başlamak istediklerini söyledi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, ''Oynadığımız son karşılaşmada deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ettik. Deplasmanda alınan galibiyetin bir anlam ifade etmesi için sahamızdaki karşılaşmayı da kazanmak gerekiyor'' dedi.

Sakaryaspor karşılaşmasına büyük önem verdiklerini ve karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden Demir, şunları söyledi:

''Ligde başarılı olmak ve sürekli zirvede kalmak için her karşılaşmadan başarılı sonuçlarla ayrılmak zorundayız. Bunun için her karşılaşmada daha iyi oyun ortaya koyarak, puanlarımıza puan katmalıyız. Sakaryaspor'u yenerek ligde seri galibiyetlere başlamak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Bizden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen taraftarlarımızdan desteğini daha da artırmalarını istiyoruz. Bu karşılaşmaya çok iyi motive olduk. Sakaryaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan taraf olacağımıza yürükten inanıyoruz.''

Demir, takımda sakatlığı süren Cem ile Muzaffer'in, Sakaryaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

A.A
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 13:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?