8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Şoförler Odası'nda seçim heyecanı

GİRESUN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI SEÇİMİNE DOĞRU

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik, 16 Ocak tarihinde yapılacak olan genel kurulda tekrar oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Çeltik, yaptığı açıklamada, 4 yıldır Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyledi. Yapılacak olan genel kurulda oda üyelerinin talepleri doğrultusunda tekrar başkanlığa aday olacağını vurgulayan Çeltik, "İl bürokrasisiyle uyumlu çalışan bir anlayışla hareket ettik ve bundan sonra da seçilirsek uyumlu çalışmaya devam edeceğiz. 4 yılda oda üyelerimize yönelik önemli hizmetlere imza attık. Bunları oy kaygısı ile gerçekleştirmedik. Önemli olan hizmet ettiğim yıllar içinde oturduğum koltuğun hakkını verebilmiş olabilmektir. Yaptıklarım benim ve ekibimin yüz akıdır. Amacım odayı bu günkü durumundan daha da ilerilere taşımak. Önemli olan koltuğa oturmak değil, hizmet etmek ve var olanı geliştirmek. Ben hizmete talibim. Takdir şoför esnafı arkadaşlarımındır" dedi.

Oda başkanlığı sırasında yaptığı hizmetlerden de bahseden Çeltik, yapılan tüm hizmetlerde oda üyelerinin menfaatinin gözetilmeye çalışıldığını dile getirerek, "Odaya seçildiğim günden bu güne kadar yaptığım hizmetlerde hiçbir zaman kişisel menfaatlerim doğrultusunda hareket etmedim. Benim için başkanı olduğum şoför esnafının menfaati her şeyin önünde geldi. Esnafımın yüzünü güldürmek için gecemi gündüzüme katıp çalıştım. Evimden önce oda, esnaf arkadaşlarım da ailemden önce geldiler.

4 yıllık hizmetim süresince şoför esnafı arkadaşlarıma hizmet etmekten gurur duydum. Şoför esnafı arkadaşlarım benim onlara hizmet edeceğime inandıkları için bana güven oyu verdiler. Bu güveni boşa çıkartmamak ve aldığım oyun hakkını vermek için gecemi gündüzüme katarak çalıştım. Görevim sürecinde odanın borçlarını kapattık. Hizmet binamızda tadilat yaparak, odayı şoför esnafıma yakışır hale getirdim. Odamıza bir tane ambulans alımı gerçekleştirdik, araç parkımızı yeniledik. Giresun tarihinde bir ilk olan ticari araçlarda M,S ve T plakaları uygulamasını getirdik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 14:18:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 14:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?