2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

SP, Giresun ilçe adaylarını açıkladı

Saadet Partisi (SP) İl Teşkilatı Başkanı Ali Rıza Anapa, 28 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için 7 ilçe ile 2 belde belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyledi.
Ali Rıza Anapa, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, SP olarak 28 Mart yerel seçimlerinde güçlü başkan adayları çıkararak başarılı olmayı istediklerini belirtti. Anapa, genel merkezle yaptıkları ortak çalışmalar sonucu, Bulancak İlçesi'nde Necati Toraman, Çamoluk İlçesi'nde Mehmet Ali Sürücü, Dereli İlçesi'nde Hacı Ali Karakaya, Espiye İlçesi'nde Erkan Memiş, Eynesil İlçesi'nde Şeref Küçük, Keşap İlçesi'nde Recep Aydın Gezmiş, Piraziz İlçesi'nde İshak Katırcıoğlu, Keşap İlçesi Karabulduk Beldesi'nde Ferhat Ceylan ve Piraziz İlçesi Bozat Beldesi'nde de Nedim Kılıçarslan'ın adaylıklarının kesinleştiğini ifade etti.
Diğer ilçe ve beldelerde adayları tespit çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Anapa, Giresun Belediye Başkanlığı için Refah Partisi ve Fazilet Partisi eski Giresun Milletvekili Turhan Alçelik'in ismini genel merkeze ilettiklerini söyledi.
GİRESUN -İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2004 Salı 21:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?