2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

SP’nin baraj endişesi yok

SP’NİN BARAJ ENDİŞESİ YOK

Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, düzenlediği basın toplantısında ülkenin Necmettin Erbakan genel başkanlığındaki Saadet Partisi’nin iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Milli görüş ne zaman iktidara geldi ise halkın saadeti, huzuru için adil yönetimi halkın hizmetine sunduğunu söyleyen Gündoğdu “Milli görüşün iktidarını halkımız çok iyi bilmektedir. Milli görüş ne zaman iktidara geldi ise halkımızda saadet, huzur ve adil düzen hüküm sürmüştür. İşçimizin, emeklimizin, memurumuzun Milli Görüş iktidarında yüzde 50 ile yüzde yüz arasında değişen iyileştirmelerle yüzü gülmüştür. Bugün ise devletimiz kendi parasıyla kendisini soydurtmaktadır.

Halkımız şunu çok iyi bilmelidir ki asla baraj sıkıntımız da bulunmamaktadır. Necmettin Erbakan’ın Genel Başkanlığında partimiz baraj altında hiç kalmamıştır. Bunu bilen bazı güçlerde Erbakan’ı partiden uzaklaştırmıştır. Ancak Erbakan yeniden partimizin başına geçtiğine göre bir baraj sorunumuz bulunmamaktadır ve mutlaka partimiz parlamentoda temsil edilecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 15:51:03
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 18:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?