3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Spor eğitim merkezi son aşamada

Giresun'un Bulancak İlçesi Kaymakamı Bayram Yılmaz, Bulancak Spor Eğitim Merkezi inşaatının yapım sürecinin son aşamaya geldiğini söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Bayram Yılmaz, Bulancak İlçesi'nde sportif faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla 2006 yılının Kasım ayında Bulancak Spor-Eğitim Merkezi'nin yapımına başlanıldığını hatırlattı. Merkezin yapımının, Giresun Özel İdaresi ve Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle gerçekleştirildiğini vurgulayan Yılmaz, inşaatın yapım çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirtti.

Merkezin en geç bir ay içerisinde hizmete gireceğini vurgulayan Yılmaz, "Merkezin inşaat çalışmaları tamamlandı. Binanın çevre düzenlemeleri ve iç bazı eksikliklerinin giderilmesi çalışmaları sürdürülüyor. En geç bir ay içerisinde Bulancak Spor-Eğitim Merkezi hizmete girecektir" dedi.

Yılmaz, merkezin TFF 3. Lig ekiplerinden Bulancakspor'un kullanımına sunulmasının da söz konusu olduğunu dile getirerek "Bulancakspor, ilçemizin önemli bir spor kulübü. İlçemizi temsil etmektedir. Merkezin hizmete girmesiyle birlikte kulübün imkanlar ölçüsünde kullanımına sunmamız da söz konusu. Bununla ilgili yasalar ölçüsünde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Kaymakam Yılmaz, bin 245 metrekare alan üzerine inşaa edilen merkezin yaklaşık 700 bin YTL mal olacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 17:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?