2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Sünnet şöleni start aldı

GİRESUN’DA SÜNNET ŞÖLENİ

Giresunlu İşadamı Öner Hekim’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni başladı.

Piraziz ilçesinde düzenlenen Sünnet Şöleni’ne Vali Dursun Ali Şahin, Piraziz Kaymakamı Ali Hazma Pehlivan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen törende konuşan İşadamı Öner Hekim “18 yıl önce başladığımız sünnet şölenimiz devam ediyor. 18 yıldır sürdürdüğümüz sünnet şöleniyle Bulancak ve Piraziz köylerinde binlerce çocuğun sünnet edilmesine vesile olmaya çalıştık. 18 yıl önce sünnetini gerçekleştirdiğimiz çocuklar bugün delikanlı oldu. Rahmetli oğlumun isteği doğrultusunda hem sosyal hem de ekonomik anlamda katkılarımız devam edecektir” dedi.

Giresun’un Öner Hekim gibi bir işadamını sahip olduğu için şanslı olduğunu ifade eden Vali Dursun Ali Şahin ise “Değerli işadamımızın gelişi yüreğimize su serpmiştir. Her ilçede böyle bir işadamı olsa o ilçenin abat olacağından hiç şüphemiz yoktur ki o ilçe yücelir. Bu örnek işadamımız yaptıklarıyla kendini gösteriyor. Değerli işadamımızın oğlu hakka yürümüş ancak oğlu sayesinde yapılan hizmetler insanların gönlünde ayrı bir yer edinmiştir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ilk sünnet çocuğu sünnet edilerek bir ay sürecek ve yüzlerce çocuğun sünnet olacağı şölen başlatıldı.

GİRESUN’DA SÜNNET ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 15:07:05
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 15:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?