3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Takımın başarısı için çalışacağız

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un kulüp başkanı Olgun Peker, Giresunspor'a hizmet etmek için göreve talipli olduklarını, takımın başarısı için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Peker, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Giresunspor'un bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda kendi başkanlığındaki listenin yönetim kuruluna seçildiğini hatırlattı. Zor bir göreve talipli olduklarını ve Giresun halkının beklentilerini iyi bildiklerini kaydeden Peker, yönetim kurulu olarak bu zorlu görevin üstesinden kendilerine Giresun halkı, taraftar ve ilin yöneticilerinin vereceği desteklerle aşacaklarına inandıklarını dile getirdi.


Giresunspor'a hizmet etmek için göreve talipli olduklarını, Giresunspor'un başarısı için de ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Olgun Peker, "Biz bu göreve talip olduk. İş olsun diye talip olmadık. Giresunspor'a hizmet etmek için, Giresunspor'u bir yerlere getirmek için talip olduk. Giresunspor'a hizmet etmek için burdayız. Giresunspor'dan birşey almak değil, Giresunspor'a birşeyler vereceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi. Peker, Giresunspor'un bir geçiş dönemi yaşacağına dikkat çekerek, bu geçiş döneminin çok meşakkatli olacağını, ancak bu zorluğun aşılacağını dile getirdi.


Giresunspor'un kendisinin ya da yönetim kurulunun kulübü olmadığını vurgulayan Peker, "Burası benim veya yönetim kurulumuzun takımı değil. Burası sizin, bizim, sokaktaki insanın, burada çalışan insanın, herkesi takımı. Eğer bunun bilincine varırsak, hep birlikte güç birliği oluşturursak, hedefe ulaşarız. Giresunspor'a herkes destek olmalıdır" diye konuştu.


Teknik direktör sorununun çözümü için de hemen çalışmalara başlayacaklarını belirten Peker, pazartesi gününe kadar yeni teknik direktör isminin belirleneceğini söyledi. Peker, devre arası transfer döneminde de takıma takviyelerin yapılacağını sözlerine ekledi. Basın toplantısının ardından Peker ve yönetim kurulu üyeleri topluhalde fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 18:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?