3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Taraftara destek çağrısı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da Kulüp Başkanı Fatih Kitapçı, Giresun halkını haftasonu oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımlarını desteklemeye çağırdı.

Kitapçı, yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile haftasonu kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacaklarını hatırlattı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahadan galip ayrılarak ligde alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini vurgulayan Kitapçı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında Giresun halkının büyük desteklerine ihtiyaç duyacaklarını kaydetti.

Giresun halkından, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımlarına destek olmalarını istediklerini aktaran Kitapçı, "Gaziatentep Büyükşehir Belediyespor ile çok zor bir karşılaşma oynayacağız ve Giresunspor'un hakikaten desteğe ihtiyacı var. Bu nedenle her Giresunlu'yu haftasonu oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına bekliyoruz. Karşılaşma günü hava şartları ne olursa olsun Giresun halkının stattaki yerini almalarını istiyoruz. Onların vereceği desteklerle bu zorlu karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyoruz. Buna biz inanıyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz inanıyor. İnşaallah halkımızın da inanıp desteklerini bekliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 15:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
armut IP: 77.72.184.xxx Tarih : 8.02.2008 08:54:02

ÖNCE KULÜBÜN HESAPLARINI ŞEFFAF HALE GETİRECEKSİNİZ ONDAN SONRA DESTEK ÇAĞRISI YAPACAKSINIZ. PARALARIN NASIL HARCANDIĞI BELLİ DEĞİL DESTEĞE DEVAM HAYIRLI İŞLER.