3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Taşbaşı Parkı törenle açıldı

Giresun Belediyesi tarafından revize edilen tarihi Taşbaşı Parkı törenle hizmete açıldı.

Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, törende yaptığı konuşmada tarihi Taşbaşı Parkı'nın revize edilmesi için 2007 yılında çalışmalara başlanıldığını söyledi. Sürdürülen çalışmalar sonucu parkın yenilenmesinin tamamlandığını kaydeden Yüksel, Giresun'a yakışır bir park ortaya çıkardıklarını söyledi.

Yüksel, 2008 yılında park ve bahçe yapımına ağırlık vereceklerini dile getirerek şunları söyledi:
“Giresun Belediyesi olarak bu döneme kadar altyapı çalışmalarına ağırlık vermiştik. 12 milyon YTL'ye yakın altyapı yatırımları gerçekleştirdik. 2008 yılından itibaren belediye olarak park ve bahçe yapımlarına ağırlık vereceğiz. Yine, Karadeniz Sahil Yolu Giresun Şehiriçi Geçişi'nin tamamlanmasının ardından sahil alanda kazanılan 200 dönümlük alanların düzenleme çalışmalarına başladık. Bu yıl içerisinde önemli bir bölümünü tamamlayacağız.”

Konuşmaların ardından revize çalışmaları 150 bin YTL'ye mal olan parkın açılışı Giresun Valisi Mustafa Taşkesen'in eşi Betül Taşkesen ve Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel'in eşi Seçkin Yüksel tarafından gerçekleştirildi.
Parkın açılışına Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, AK Parti Giresun İl Başkanı Ayhan Akten, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 14:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?