29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

TEB sel yaralarını sarıyor

Sel felaketinin büyük zarar verdiği ve ticari hayatın etkilendiği Giresun’da, Türk Ekonomi Bankası esnaf için destek kredisi hazırladı. Düşük faizli ve 3 ay ödemesiz destek kredisi ile selden etkilenen esnafın yaralarını sarması hedefleniyor.


Giresun’da geçtiğimiz ay bir hafta arayla iki kez sağanak yağışın getirdiği selin kente büyük zarar vermesinin ardından, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Giresunlu esnaflara yönelik destek kredisi paketi hazırladı. Sel felaketinden mağdur olan Giresun esnafına yardımcı olmayı amaçlayan TEB, esnafa düşük faizli ve 3 ay ödemesiz destek kredisi verecek.
Giresunlu işletmelerin ve esnafın faydalanabileceği TEB’in destek kredisi 3 ay geri ödemesiz olacak ve yüzde 1.35 faizle verilecek.

Destek kredisi kapsamında TEB, Giresunlu işletmelere ve esnafa indirimli faiz oranı ile POS ve kredili mevduat hesabı açıyor. Ayrıca TEB Bonus şirket kredi kartı ile şirket harcamalarına taksitlendirme ve yeni TEB Bonus kredi kartı alanlara da 20 TL hediye bonus verilecek.


TEB’in destek kredisinden faydalanmak isteyen Giresunlu işletmeler ve esnaf, TEB Giresun Şubesi’ne şu belgelerle başvurarak kredi işlemlerini başlatabilecek.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 12:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?