3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Tek hedef galibiyet

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'da mücadele eden Giresunspor'da, Yimpaş Yozgatspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Giresunspor Teknik Direktörü Cengiz Demir, kendi saha ve seyircileri önünde oynadıkları Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasını 2-0 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Demir, Yimpaş Yozgatspor karşısında maçın ilk yarısındaki oyundan son derece memnun olduğunu ifade ederek "Karşılaşmayanın ilk yarısında bulduğumuz gollerle devreyi 2-0 önde tamamladık. Maçın ikinci yarısında baskı göstersek de yakaladığımız önemli pozisyonlar yakaladık. Ne var ki bunları değerlendiremedik. Oyuncularımız kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek, bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Yimpaş Yozgatspor karşısında Play-off şansımızı sürdürmemiz için çok önemli bir 3 puan aldık" dedi. 

Demir, kendi saha ve seyircileri önünde Tokatspor'la karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Ligin bitimine 2 hafta kaldı. Bizi birbirinden zor Tokatspor ve Yeni Kırşehirspor karşılaşmaları bekliyor. Play-off'a yükselmek için mutlaka bu maçlar kazanmak zorundayız. Zorlu karşılaşmaların ilkini hafta içi oynayacağız. Tüm planlarımız Tokatspor karşılaşmasını kazanmak üzerine. Tokatspor karşılaşmasını kazanarak, Play-off mücadelemizi son haftaya taşımak istiyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 11:32:30
Güncelleme :27 Kasım 2006 Pazartesi 17:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?