3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Teknik direktör Demir, umut dağıttı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un yeni teknik direktörü Cengiz Demir, Yeşil-beyazlı takımı iyi yerlere taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Demir, Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ile kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, bir yıllık bir aradan sonra tekrar teknik direktör olarak Giresunspor'da çalışacağını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Giresunspor camiasının kendisinden büyük beklentiler içinde olduğunu bildiğini vurgulayan Demir, "Yükümün ve sorumluluklarımın bilincindeyim. Camianın benden beklentilerini yerine getirmek için elimden geldiğince çalışacağım. Giresunspor'u iyi yerlere taşımak için elinden geleni yapacağım" dedi.

Gelecek haftalarda oynayacakları maçları final karşılaşması olarak görerek hazırlanacaklarını ifade eden Demir, "Giresunspor olarak oynanacak her maça özenle hazırlanacağız. Bütün maçları adeta final karşılaşması olarak görerek kazanma hesabı yapacağız. Hep kazanmayı düşünen ve bunu başarmayı hedefleyen bir takım olacağız" diye konuştu.

Giresunspor Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ise Mehmet Birinci'den boşalan teknik direktörlük görevine yaptıkları görüşmeler sonucu Cengiz Demir'i getirdiklerini hatırlattı.

Demir'i, Giresunspor'u hedeflerine ulaştırabilecek bir isim olarak gördüklerini ve yönetim kurulunun tamamının görüşüyle göreve getirdiklerini kaydeden Kitapçı, şöyle konuştu: "Futbol kulüplerinde kötü gidişatlarda kan değişikliği gerekmektedir. Bu faydalı olmaktadır. Biz de yönetim kurulu olarak yaşanılan kötü gidişatı durdurmak amacıyla böyle bir karar aldık. Yaptığımız görüşmeler sonucunda da Cengiz Demir'i takımın başına getirdik. Demir'in de Giresunspor'u hedeflerine ulaştıracağına inancımız tamdır."

Başkan Kitapçı, Cengiz Demir'in yardımcılıklarını Adil Tozlu ve Hüsnü Kaçmaz'ın, kaleci antrenörlükleri görevlerini ise Temel Domaç ile Bekir Küçükşahal'ın yapacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:12:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?