8
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Tirebolu 42 Çay'a büyük ilgi

EXPO GIDA FUARI’NDA EN ÇOK İLGİYİ TİREBOLU 42 ÇAY SANAYİ GÖRDÜ

Çorum’da geçtiğimiz günlerde düzenlenen Expo TR83 Gıda Fuarı’nda Tirebolu 42 Çay Sanayi büyük ilgi gördü. Fuarı gezerken yorulanlar Tirebolu 42 Çay Sanayi stadına gelerek yudumladıkları çayla yorgunluklarını gidermeye çalıştı.

8 ilden 90 firmanın yer aldığı Gıda Fuarı’na katılan Tirebolu 42 Çay Sanayi çay ve çay kolonyası gibi çeşitli ürünlerinin yanı sıra ilk kez ürünleri arasına kattıkları fındık ezmesini de tanıttılar. Fuar katılımcılarının ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Tirebolu 42 Çay stadında misafirleri ile bire bir ilgilenip sohbet eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şahin müşterileri ile bir araya geldiklerini belirterek “Markamızla, ismimizle Türkiye pazarında yer bulmak için markamızla çay satmaya gayret ediyoruz. Henüz kurulalı bir yıl olmasına rağmen kendi markamızla, kendi paketimizle yurt içerisinde 500 ton çay satıyoruz” dedi.

Standı ziyaret eden misafirler çayda aranan marka haline gelen katkısız, doğal sıcak Tirebolu 42 Çayı yudumlayarak saatlerce Tirebolu 42 stadında oturup keyfini çıkarttılar.

EXPO GIDA FUARI’NDA EN ÇOK İLGİYİ TİREBOLU 42 ÇAY SANAYİ GÖRDÜ
EXPO GIDA FUARI’NDA EN ÇOK İLGİYİ TİREBOLU 42 ÇAY SANAYİ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 09:03:00
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 17:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?