29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Trafik kazaları 5 yaralı

Giresun'un Tirebolu ve Keşap ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Tirebolu ilçesinin Demirci mahallesinde Hüseyin Abbasoğlu (64) idaresindeki 34 TJ 5096 plakalı otomobil, Ahmet Acıyan (36) yönetimindeki 52 K 4463 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Ayşe Abbasoğlu (55) ve Emine Baş (59) yaralanarak Tirebolu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.


Keşap ilçesinin Güneyköy köyünde Hüseyin Bayram (34) yönetimindeki 28 EE 103 plakalı otomobil, şarampole devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Bayram ile otomobilde bulunan Rasim Olmuş (35) ve Gazi Çelik (36) yaralanarak Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.
Her iki kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 85.98.119.xxx Tarih : 1.03.2009 00:10:58

Trafik Kazalarına bir yenisi bu gün Giresun Fiskobirlik  den  fındık rekorte tespiti için Düzce ye gelen Giresun lu ekip tarafından yaşandı. Düzce den Yığılce ilçesine giden Giresunlu hemşerilerim aşırı hız ile melen ırmağına uçarak kaza geçirerek bir Giresun lu arkadaş hayatını kaybetti. Yaralı olan Giresunlular Düzce Hastahanelerinde tedavi altına alınmıştır.Trafik gerçek ten soy kırım yapıyor. Cahil cesareti ile araç kullanmak insanı öldürüyor. Görevli olarak Düzce ye gelen hemşerilerim bir arkadaşlarını kaybederek Giresun a bir gün dönecekler ama o arkadaşları artık yanlarında olmayacak.Trafik kazası ggeçiren arkadaşlara geçmiş olsun der.Hayatını kaybeden arkadaşa tanrıdan rahmet diler kederli ailesine ve yakınlarına taziyelerimi sunar baş sağlığı dilerim.Abdullah KAPLAN