7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Transfer çalışmaları tam gaz

GİRESUNSPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

Giresunspor Basın Sözcüsü Ali Akdağ, transfer çalışmaları hızla devam ettiğini söyledi.

Kulüp binasında transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Giresunspor Basın Sözcüsü Ali Akdağ, transfer çalışmalarının hem yurt içi, hem de yurt dışında devam ettiğini belirterek, "Transfer çalışmalarımız gerek yurt içinde gerekse yurt dışında devam etmektedir. Birçok kulübün bünyesinde görmek istediği isimlerle görüşmelerimiz devam etmektedir. Yaptığımız görüşmeler neticesinde imza attırdıklarımız ve prensipte anlaşmaya vardıklarımızda var. Bunların yanı sıra ismini şimdilik gizli tuttuğumuz transfer

çalışmalarımızda bulunmaktadır. Bunların içerisinden eski futbolcumuz olan Şenol Demirci, Kardemir Karabükspor'dan Aydın Çetin ve Kocaelispor'dan Adem Çalık ile imzalar atılmış durumdadır. Gaziantepspor'dan Ümit Tütüncü ve Konyaspor'dan Mehmet Ayar ile de prensip anlaşmasına vardık. Bunların yanı sıra üç isim daha var ki her kulübün bünyesinde görmek istediği futbolcular fakat şimdilik isimlerini gizli tutmak istiyoruz."dedi.

Giresunspor camiasının kulüpte görmek istediği ancak Boluspor ile anlaşmaya varan Giresunspor'un eski futbolcusu Gencer tartışmalarına da açıklık getiren Akdağ,"Gencer'i bizde bünyemizde görmek isterdik. Kendisiyle görüştük. Giresunspor ile geçen yıl 150 bin TL anlaşma yaptığı halde 35 bin TL peşinat aldığını geri kalanın ise alacaklı olduğunu söyledi. Bunun üzerine biz Giresunspor'un borçlarının arkasında olduğumuzu ifade ettik. Prensipte anlaşmaya varmıştık. Biz kendisinin imza atmasını beklerken Boluspor ile sözleşme imzaladığını öğrendik."dedi.

Giresunspor hakkında bir takım ayak oyunları oynandığını da ileri süren Akdağ, "Biz artık Giresunspor'un arkasından oynanan oyunların sona ermesini istiyoruz. Giresunspor'a bir takım ayak oyunlarıyla zarar verilmesi doğru değildir.Ancak biz yinede oynanan ayak oyunlarına rağmen Giresunspor'u layık olduğu yere getireceğiz."diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 14:05:00
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 14:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?