3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Tüm Bel-Sen'de Öztürk güven tazeledi

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Giresun Şubesi başkanlığına Ferda Öztürk yeniden seçildi.

Yeniyol Düğün Salonu'nda yapılan Tüm Bel-Sen Giresun Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kurulu'na 810 üyeyi temsil eden 63 delegenin 39'u katıldı. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçimlerde, şimdiki başkan Ferda Öztürk delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden Tüm Bel-Sen Giresun Şubesi başkanlığına seçildi.

Öztürk, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, belediye çalışanları olarak çağdaş, demokratik, katılımcı bir yerel yönetim istediklerini belirterek bu yönde birçok sorunların bulunduğunu söyledi. Belediye emekçilerinin kadro, istihdam, maaş alamama, emekli sandığı kesintilerinin yatırılmaması gibi önemli sorunları bulunduğunu anlatan Öztürk, "Geçmişte olduğu gibi belediye emekçilerinin bu sorunlarını çözmek için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Ferda Öztürk başkanlığında oluşan Tüm Bel-Sen Giresun Şubesi Yönetim Kurulu: Hakkı Yanbuloğlu, Akın İmat, Kaya Kaya, Tahsin Avcı, Özcan Kutluhan ve İlhan Aydın.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 14:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?