29
Mayıs
2024
Çarşamba
GİRESUN

Tüm yollar asfaltlanacak

GİRESUN BELEDİYESİ'NİN ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabıçak, hedeflerinin Giresun'un tüm yollarının asfaltlanmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Karabıçak, yaptığı açıklamada, Giresun Belediyesi olarak 2009 yılı içerisinde bugüne kadar 10 kilometreden fazla yolu asfaltladıklarını belirtti. Asfaltlama çalışmalarını çoğunlukla kentin yeni ve üst mahalleleri ile bölgelerinde yaptıklarını vurgulayan Karabıçak, çalışmalarda önemli mesafeler aldıklarını ifade etti.

Hedeflerinin Giresun'un tüm yollarının asfaltlanmasını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Karabıçak, "Giresun Belediyesi olarak asfaltlama çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu yaz döneminin oldukça yağışlı geçmesi ve yaşanan sel afetleri çalışmaları sekteye uğrattı. Ancak biz herşeye rağmen, havaların müsait olduğu bugünlerde çalışmalarımıza hız verdik. Bu yıl içerisinde 10 kilometre yol asfaltladık. Havaların iyi gitmesi durumunda bu rakamı yukarılara çekmek istiyoruz. Belediye olarak hedefimiz tüm yollarımızın asfaltlanması. Bu hedefe ulaşmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 13:08:00
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 18:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Harikaa Sel Geliyoor Kaçıınn IP: 212.175.112.xxx Tarih : 20.11.2009 18:23:47

Asfaltlayın asfaltlayın harika bir olaya imza atıyorsunuz! Beyler yılın yaklaşık 150-200 gününü yağmurlu geçiren Giresun'un yollarını asfaltladığınız zaman ortaya çıkacak manzarayı gözünüzün önüne bir getirin hele. Nasıl mı olacak. Alt yapısı iflas etmiş bir Giresun (önceki yağmurları anımsayınız) en ufak bir yağmurda hollandaya dönecek. Nereler mi? Teyyare düzü mahallesi başta olmak üzere düz alanda yer alan tüm mahalleler. Ne mi yapılmalı? Kaliteli parke taşlar döşenmeli. Bundan önce alt yapı yapılmalı olağanın üstünde yağan yağmurları kanalizasyon şebekesine değil ayrıca döşenmiş yağmur suyu borularına yöneltilmeli. En ufak bir yağmurda tüm kanalizasyon şehrin içinde sel deryası oluşturmasın diye. Evet parke taşlar arasından yeraltına sızan sular aynı zamanda gelecekteki yeraltı su kaynaklarınada besleme yapacaktır. Al suyu borularla gönder denize yeraltına emilen su yok yaa ne gerek var. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN BIRAKIN ASFALTLA CANIM TOPRAĞIN ÜZERİNİ KARARTMAYI ŞEMSİYELEMEYİ..