7
Mayıs
2024
Salı
GİRESUN

Uyuşturucu tacirleri adliyede

UYUŞTURUCU TACİRLERİ ADLİYE'DE

Giresun'un Görele ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen "Şafak" operasyonuyla gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Görele Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Giresun Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipler, ilçede ''şafak'' adını verdikleri bir operasyon düzenlediler.

Uzun bir süredir teknik takip altında olan şüphelilere İstanbul ve Görele'deki adreslerine önceki gün sabaha karşı 05.30 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. İlçe merkezi ve Daylı, Şenlik ve Ataköy köylerinde daha önceden belirlenen evlere yapılan baskınlarda 1 kilogram kubar esrar maddesi ile bir miktar Hint keneviri tohumu yakalandı. Olayla ilgili H.A, G.A, E,T, N.Y, E,T, A.D, ve T,Ş. ile İstanbul'da bulunan H.D., gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin Giresun Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin tamamlanmasının ardından Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastahanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Görele adliyesinde savcılık sorgusuna alınmaya başladılar.

Gözaltına alınanlardan H.A ile G.A'nın ise karı koca oldukları da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

UYUŞTURUCU TACİRLERİ ADLİYE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 13:37:02
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 18:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?