4
Mayıs
2024
Cumartesi
GİRESUN

Vali Kocatepe Keşap'ta

Giresun Valisi Şükrü Kocatepe, Keşap İlçesi'nde bazı açılışlara katıldı ve çeşitli incelemelerde bulundu. 

Vali Kocatepe, ilk olarak Keşap İlçesi'nde 1 Temmuz tarihinde yörede etkili olan sel afetinde yıkıldıktan sonra tekrar yapılan Yolağzı Köprüsü'nün açılışına katıldı. Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, eski Trabzon yolu üzerinde ve yöredeki 10 köyün ulaşım güzergahında bulunan köprünün bir ay gibi kısa sürede tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. 

46 bin YTL'ye mal olan köprünün, daha önce yapılana göre daha sağlam ve daha kullanışlı olduğunu kaydeden Kocatepe, "Giresun'da 1-2 Temmuz tarihlerinde etkili olan sel afetinin yaralarının sarılması için çalışmalarımız sürüyor. Sel afetinden etkilenen yörelerdeki yıkılan köprü ve zarar gören yolların yapımı için projeler hazırlanarak, 2007 yılı KÖYDES Projesi'nde yatırım programına alındı" dedi. 

Kocatepe, Keşap İlçesi'nde Keşap Anaokulu ve Türk Telekom tarafından ilçede yaptırılan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan Sağlık Ocağı inşaatlarını gezerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Okul inşaatlarının hızla sürdürüldüğünü kaydeden Kocatepe, iki okulun da 2006-2007 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında hizmete girmesini hedeflediklerini kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 17:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özkan yücel IP: 85.104.84.xxx Tarih : 23.12.2006 10:42:24
hayırlı olsun diyorum ben istanbulda özkan bende giresun keşap tapeköyden şuan askerdeyim giresunu özledim giresuna sevgiler saygılar iskenderunda aaskerlik yapıyorum okul açılışı hayırlı olsun diyorum vali şükrü kocatepeye selamlar saygılar yücel ailesi