3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Vali Taşkesen 6-1'e üzüldü

Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un geçtiğimiz haftasonu kendi sahasında karşılaştığı Manisaspor'a 6-1 gibi farklı bir skorla yenilmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadığını belirtti.


Taşkesen, yaptığı açıklamada, Giresunsporlu futbolcuların Manisapor karşısında iyi futbol oynadığını, ancak takımın 10 kişi kalması nedeniyle istenilen başarıyı elde edemediklerini kaydetti. Açıklamasında, sonuca rağmen, mücadelelerinden dolayı Giresunsporlu futbolcuları tebrik eden Taşkesen, şu ifadeleri kullandı:
"Futbolcularımızın ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduğunu gözlemledim. Müsabakanın hemen başında bir futbolcumuz kırmızı kart görmeseydi, kalecimiz de talihsiz golleri yemeseydi, Manisaspor karşısında en azından bir puan alabilirdik, hatta galip bile gelebilirdik. Sahada 70 dakika 10 kişi mücadele eden futbolcularımız ortaya koydukları performansın karşılığını alamamışlardır. Sonuca rağmen, mücadelelerinden dolayı futbolcularımızı tek tek tebrik ediyorum. İyi mücadele ile böyle bir sonucun gelmesi bizleri üzdü."

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 15:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?