2
Mayıs
2024
Perşembe
GİRESUN

Yaşlı çift toprağa verildi

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN YAŞLI ÇİFT TOPRAĞA VERİLDİ

Giresun'da dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı çift bugün merkeze bağlı Barça Köyü’nde son yolculuklarına uğurlandı.

Giresun merkeze bağlı Barça Köyü’nde dün akşam Giresun’a gitmek için yol kenarından beklerken Duroğlu Beldesi’nde aile hekimliği yaptığı öğrenilen Dr. Ö.A.’ya ait otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybeden Fazlı (64) ve Emine (59) Yurt çifti için bugün Barça Köyü Merkez Camii’nde öğlen namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

Giresun Müftüsü Necati Akkuş’un kıldırdığı cenaze namazına Giresun Valisi Durmuş Ali Şahin de katılırken, cenaze namazı sonrası yaşlı çift köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Vali Durmuş Ali Şahin, ailenin yakınlarına tek tek başsağlığı dilerken, yaptığı konuşmada “Bugün burada büyük bir acıyı paylaşıyoruz. Biliyoruz ki acılar paylaşıldıkça azalır. İnsan annesini, babasını kaybeder bu acıdır ancak her ikisini aynı anda kaybetmek daha da acıdır. Aile yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Olay dün akşam saatlerinde Giresun-Dereli güzergahında Barça köyünde meydana gelmişti. Barça Köyü’nden Giresun merkeze gelmek için yol kenarında dolmuş bekleyen Fazlı (64) ve Emine (59) Yurt’a otomobil çarparak hayatlarını kaybetmelerine neden olmuştu. Kaza sonrasında Duroğlu Beldesi’nde aile hekimliği yapmakta olan Dr. Ö.A.’ya ait 28 AV 933 plakalı araç yoldan 5 metre uçurumda bulunmuştu. İçerisinde sürücüsünün henüz kim olduğu tespit edilemezken, araç sahibi Dr. Ö.A.’nın hala firarda olduğu bildirildi.

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN YAŞLI ÇİFT TOPRAĞA VERİLDİ
TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN YAŞLI ÇİFT TOPRAĞA VERİLDİ
TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN YAŞLI ÇİFT TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 14:56:00
Güncelleme :4 Nisan 2011 Pazartesi 15:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?