3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Yelken yarışları sona erdi

Sinop'ta Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen "Bölge Kupası 1. Ayak Yelken Yarışları" sona erdi.

Laser 4-7 kategorisinde 5, laser radialde 10 ve optimistte de 27 olmak üzere, Ankara, Samsun, Sinop, Giresun ve Trabzon illerinde toplam 42 sporcunun katıldığı yarışlar 3 gün sürdü.

12 hakem, 3 yardımcı personelin katıldığı yarışlarda optimist genelde; Bilal Kayıkçıoğlu (Sinop), Optimist bayanlarda Ayşenur Ungun (Sinop) laser 4.7'de; Yaşar Kabakçıoğlu (Samsun), laser radialde E. Göksu Kantarcıoğlu (Sinop), lasyapılan yarışlarda dereceye girenler, aynı zamanda 'Federasyon Kupası Yarışları'na katılacak" dedi.

Radial bayanlarda Hale Ege (Trabzon), laser radial gençlerde ise E. Göksu Kantarcıoğlu (Sinop) birinciliği paylaştı. Yarışlar hakkında bilgi veren Bölge Kupası 1. Ayak Yelken Yarışlar Bölge Baş Hakemi Mustafa Kavak, yarışların aynı anda Sinop, Çayırova, Kocaeli, Gemlik, Bursa, Çeşme/İzmir ve Adana olmak üzere toplam 5 bölgede yapıldığını söyledi. Kavak, "optimist, laser, laser radial ve laser 4.7 sınıflarına açık olarak yapılan yarışlarda dereceye giren sporcularımız, aynı zamanda Marmaris/Orhaniye'de yapılacak olan 'Federasyon Kupası Yarışları'na katılacak" dedi

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 15:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?