3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Yeni ilçe başkanları tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Ayhan Akten, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek “İlkelerimize uymayanların bizimle yol arkadaşlığı yapması mümkün değildir” dedi.


Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinde Mahalli İdareler Seçimi için adaylık müracaatlarının 10 Kasım tarihinde başladığını hatırlatan Akten, adaylık başvurularının il ve ilçe başkanlıklarına yapıldığını söyledi. Mahalli İdareler Seçimi için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Akten, "Şu andan itibaren bütün gücümüzle yerel seçimler için çalışacağız. İlçelerimizde ve beldelerimizde, belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği ve belediye başkanlığı adaylığı için yetkili olan ilçe teşkilatlarımıza büyük görevler düşmektedir. İlçe başkan ve yönetim kurulu üyelerimize güveniyoruz. Bizlerin, büyük milletimize borcumuz vardır. Bizleri destekleyen ve bu kutsal görevi bizlere emanet eden halkımıza; çok çalışarak, gururlanmadan, kibirlenmeden, mütevazilikle, onların dertleriyle dertlenerek, sorunlarıyla ilgilenerek, tepeden bakmadan, hangi görüş ve düşünceden olursa olsun asla ayrım yapmadan, haram yemeden, haksızlık yapmadan, haklıdan ve mağdurdan yana olarak, bilimsel siyaset yaparak, yapamadığımızı dahi anlatarak ve her zaman içinde olarak hizmet edeceğiz. Asla aldanan ve aldatan olmayacağız. Kararlarımızda dik duracağız. Açıkça ifade edeyim ki, bütün bu ilkelerimize uymayanların bizimle yol arkadaşlığı yapması mümkün değildir" diye konuştu.
Giresun'da görevden alınan merkez hariç 15 ilçesinde teşkilat kongrelerinin tamamlandığını söyleyen Akten, bu hafta içerisinde parti merkezi tarafından Merkez İlçe Teşkilatı’na atama yapılacağını dile getirdi. TMO'nun 2008 ürünü alım kampanyası çerçevesinde ürün bedellerinin ödenmesi sürecine yeniden başladığını hatırlatan ve yaşanan sıkıntı nedeniyle üreticilerden özür dilediklerini belirten Akten, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Yaşanan sıkıntı giderilerek, geçtiğimiz haftadan itibaren paralar ödenmeye başlandı. 19 Kasım 2008 Çarşamba gününden itibaren 10 dönümden az yeri olanlar için 22 Ekim tarihine kadar fındık verenlerin, 10 dönümden fazla yeri olanlar için ise 4 Ekim 2008 ve sonrası teslim edenlerin paraları ödenmeye devam edecektir. İnşallah bundan sonra bir kesinti olmaması için gerekli tedbirlerimizi alacağız." Basın toplantısında Akten, yeni seçilen 15 ilçe başkanını basına tanıttı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 15:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?