3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Yeni yönetim çare olacak mı?

Giresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Özer Akbaşlı, yeni FİSKOBİRLİK yönetiminin fındık üreticilerinin beklentilerine cevap vermesini umut ettiklerini söyledi.

Akbaşlı, yaptığı açıklamada, 1 Aralık günü yapılan FİSKOBİRLİK 69. Olağan Genel Kurulu'nda Lütfü Bayraktar başkanlığındaki listenin yönetim kuruluna seçildiğini hatırlatarak, genel kurulda ortaya çıkan bu sonucu saygıyla karşıladıklarını belirtti.

Yeni FİSKOBİRLİK yönetiminin fındık üreticilerinin beklentilerine cevap vereceğini umut ettiklerini anlatan Akbaşlı, şöyle konuştu: "Yönetim kurulu fındık üreticilerinin beklentilerini karşılayamadı. Bu nedenle genel kurulda delegeler doğru bir karar vererek yönetim kurulunu değiştirdi. Beklentileri karşılayabileceklerine inandıkları bir yönetim kurulunu göreve getirdiler. Bu karara saygı duyuyoruz. Yeni yönetim kurulu çok zor bir süreçte göreve geldi. Umarız geçmiş yönetimin düştüğü hataya düşmezler."

Yeni yönetimin zamanla beklentilere ne kadar cevap verebileceklerinin ortaya çıkacağını dile getiren Akbaşlı, sözlerini şöyle tamamladı: "Yeni yönetim nasıl bir FİSKOBİRLİK devraldığını iyi biliyor. Çözmeleri gereken büyük sorunlar var. Göreve daha yeni geldiler. Kendilerine biraz zaman vermek lazım. Zaman bize, yönetim kurulunun beklentilere ne kadar cevap verebileceğini en iyi şekilde gösterecektir."

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 17:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?