3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Yüksel adaylık başvurusunu yaptı

Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, AK Parti Giresun İl Başkanlığı'na, Giresun Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yüksel, aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Giresun İl Başkanı Zeki Çakır'a teslim etti. Başvurusunun ardından yaptığı açıklamada Yüksel, Giresun'da önemli hizmetlere imza attıklarını ve Giresun'un geleceğine şekil verdiklerini söyledi.

Giresun Belediye Başkanlığı görevine bir kez daha talipli olduğunu anlatan Yüksel, aday gösterilmesi halinde Giresun halkının tekrar kendisini belediye başkanı seçeceğine inandığını belirtti. Yüksel, tekrar belediye başkanı seçilmesi durumunda, kentin alt ve üst yapı sorununun çözüme kavuşturulması nedeniyle kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel anlamda bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Zeki Çakır ise, Giresun Belediye Başkanlığı için Yüksel'in ilk aday adayı olarak başvuruda bulunan ilk isim olduğunu belirtti. Yüksel'in başvurusundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Çakır, Yüksel'e başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 18:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir kara IP: 85.98.241.xxx Tarih : 23.12.2008 00:50:47

ıkıncı defa aday gösterılemez kendını kandırmasın secılmeyecegını kendısıde bılıyor eskı başkanı sıradan bı sıfatla aramızda görmek ısterız bır sade vatandaş olarak