3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

'Zevkle izlenen bir takım kuracağız'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, başarılı sonuçlar alan ve zevkle izlenen bir takım kurmanın çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, başarılı sonuçlar alan ve zevkle izlenen bir takım kurmanın çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Sandal, düzenlediği basın toplantısında, yeşil-beyazlı ekibin, Bolu Koru'da 3. etap kamp çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Lig öncesi hazırlıklarını olumlu bir havada başarılı bir grafikle sürdürdüklerini ifade eden Sandal, ''Lige hazır başlamak için yoğun bir tempoda çalışma gösteriyoruz. Genç oyunculardan yeni bir takım oluşturduk. Taraftarlarımıza başarılı sonuçlar alan ve zevkle izlenen bir takım kurmanın çabası içerisindeyiz'' dedi.

Kampta 25 oyuncunun bulunduğu, bunun birinin denendiğini anlatan Sandal, şunları söyledi:

''Takıma yararlı olacağını düşündüğümüz oyuncuları transfer yaptığımıza inanıyoruz. Denenen oyuncuyu kampta yapacağımız hazırlık karşılaşmaları sonrasında teknik heyetin raporu doğrultusunda değerlendireceğiz. Yanlış tercih yapmamak için bugüne kadar transfer çalışmalarında acele davranmadık. Transfer sezonunun sona ermesine az bir süre kaldı. Teknik heyetin raporları doğrultusunda yeni transferler yapabiliriz. Ligde iddialı olan ve en az ilk altıyı zorlayan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu konuda taraftarlarımız bize güvensin.''

Sandal, kombine biletlerin önümüzdeki günlerde satışa sunulacağını belirterek, kulübe gelir amaçlı düzenlenen eşya piyangosuna taraftarların ilgi göstermesini istedi.

AA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 00:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?