3
Mayıs
2024
Cuma
GİRESUN

Ziyarette neler konuşuldu?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun il yönetimi, yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP'nin il başkanlık binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette CHP İl Başkanı Kerim Aksu, bu beraberliklerini Giresun'un ortak çıkarları için kullanmaları gerektiğini söyledi.

Aksu, "Ülkemizin sorunları çok büyük, hele ilimizin sınırları çok daha büyük bu sorunlarla ilgili çalışmaları hep beraber yürütürsek, ben ortak paydamız Giresun olsun derim. Ortak payda da buluşarak daha sağlıklı daha yararlı çalışmalara imza atabileceğimiz kanısındayım." dedi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Ayhan Akten ise görevine yeni başlayan Aksu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Yeni yönetim inşaallah iktidar partisi ile istişareli, karşılıklı fikir alışverişi şeklindeki çalışmalarla, Giresun'a bizler güzel hizmetler de bulunacağımızı umuyoruz. Muhalefet bize ne kadar fikir ve öneri getirirse, ne kadar yapıcı eleştiri getirirse mutlaka biz bunları alıp değerlendiririz, değerlendirmekte zorundayız. İktidar partisinin bir görevi de budur. Bu nedenle inanıyorum ki biz Giresun'da hayırlı hizmetler yapacağız." diye konuştu.

Kuzey Irak'ta operasyon düzenleyen Mehmetçiklere manevi destek için, AK Parti olarak bayrak kampanyası başlatmaya karar verdiklerini de belirten Akten, "Bütün parti üyesi arkadaşlarımıza mesaj çekerek onlardan ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asmalarını istedik. Hazırlattığımız bayrak ve Türk bayrağı rozetlerini de yarından itibaren gittiğimiz esnaflara ve işyerlerindeki çalışanlara hediye edeceğiz. Bundan sonrası da duadır. Bu nedenle bütün insanlarımızdan Mehmetçiklerimiz için ordumuz için dua bekliyoruz." diye konuştu.

CHP İl Başkanı Aksu ise, Türkiye'nin şu an kısmi de olsa bir savaşın içerisinde olduğunu ve kendilerinin parti olarak bu harekatı baştan beri desteklediklerini kaydetti

ajanslar
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 17:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?