4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Dede 2 torununu taciz etti

Giresun'un Piraziz ilçesinde, ilköğretim okulu öğrencisi 2 kız torununa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı.

Almanya'da çalışırken emekli olarak Bozat Beldesi'nde yaşamaya başlayan Samettin G, oğlu ile gelininin boşanması üzerine, ilköğretim okulu öğrencisi torunları P.G ile D.G'ye bakmaya başladı. Oğlunun da çalışmak için İstanbul'a gitmeye karar vermesi üzerine P.G ile D.G, bölgedeki bir yatılı ilköğretim okuluna yerleştirildi.

İlk haftalarda evci izniyle haftasonlarını dedelerinin yanında geçiren öğrenciler, son zamanlarda evci iznine çıkmayarak, okullarında kalmak istediklerini söylediler. Öğrencilerin, bunun nedenini soran öğretmenlerine, “Dedem bize evde kötü durum yapmak istiyor” demeleri üzerine, durum okul müdürüne bildirildi.

Okul müdürünün olayı Piraziz Kaymakamlığı'na intikal ettirmesiyle başlatılan soruşturma sonucu, Samettin G, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Piraziz Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Samettin G, “Cinsel istismar” suçunu işlediği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 14:28:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?