3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Şans Topu talihlisi Görele'den

Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Şans Topu oyununun dün akşam yapılan çekilişinde bir milyon 171 bin YTL'lik ikramiye Giresun'un Görele ilçesine çıktı.

Şans Topu'nun dün akşamki 347. hafta çekilişinde kazandıran numaralar "1,2,6,15,31+8" olarak belirlendi. Çekilişte 1 milyon 171 bin 484 YTL 35 YKr'lik ikramiyeyi bir kişi kazanırken, kuponun Giresun'un Görele ilçesinde Orhan Patan'a ait bayiden yatırıldığı öğrenildi.

Orhan Patan, yaptığı açıklamada, 16 yıldır Görele ilçesinde Milli Piyango bayi olduğunu söyledi. Patan, son 5 yıl içerisinde çeşitli şans oyunlarından Görele ilçesinde birçok kişiye büyük ikramiye kazandırdığını ifade ederek, kazandırdığı en büyük ikramiyenin Sayısal Loto'dan 891 milyon YTL olduğunu söyledi.

Patan, ikramiye kazandırdığı hiç kimsenin kendisine teşekkür mahiyetinde yardımda bulunmadığından yakınarak, "Şans Topu'ndan ikramiye kazananı bende çok merak ediyorum. Kısa zamanda ortaya çıkacağını tahmin ediyorum. Parasını aldıktan sonra bana da hiç değilse teşekkür mahiyetinde yardımda bulunur. İkramiye kazandırdığım hiç kimse şimdiye kadar böyle bir şey yapmadı" dedi.

Öte yandan Görele ilçesinde ikramiyenin kime çıktığı merak konusu oldu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 17:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?