3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

FİSKOBİRLİK'te atama

Fındık Tarım Satış Kooparatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Genel Müdürlüğü'ne, birliğin iştiraklerinden Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT) A.Ş. Genel Müdürü Levent Ağca'nın getirildiği bildirildi. 

FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu'nca 29 Eylül tarihinde yapılan toplantıda genel müdürlük görevine EFİT A.Ş. Genel Müdürü Levent Ağca'nın getirildiği belirtildi. Açıklamada, Ağca'nın FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü görevinin yanı sıra EFİT A.Ş.'deki görevini de devam ettireceği vurgulandı. 

Açıklamada, halen genel müdürlük görevini vekaleten yürüten Mehmet Başer ile birlik genel müdürlüğü ve birliğe bağlı kooperatiflerin çeşitli kademelerinde görevli 28 personelin de emekliye ayrıldığı vurgulandı.
FİSKOBİRLİK Genel Müdürlüğü'ne atanan Levent Ağca'nın özgeçmişi: 

"1963 yılında Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta okulu Perşembe İlçesi'nde, liseyi Ordu'da tamamladı. 1986 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Bir süre İstanbul'da serbest muhasebeci olarak çalıştı. 1989 yılında FİSKOBİRLİK tarafından açılan sınavda başarılı olarak Teftiş Kurulu'nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Kurumda, müfettişlik ve Ordu Fındık Tarım Satış Kooperatifi Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 1994 yılında FİSKOBİRLİK Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Çeşitli dönemlerde FİSKOBİRLİK iştiraklerinden Ordu Yağ San. A.Ş., Fiskomar A.Ş. ve EFİT A.Ş.'de yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliği görevlerinde bulundu"
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 12:53:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?